Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Επικίνδυνος για τον αθλητισμό»

Ανακοίνωση-καταπέλτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την δικαστική απόφαση για εκ νέου διορισμό της προσωρινής διοίκηση στην Ομοσπονδία.

Η ΕΟΚ αντέδρασε έντονα μετά την καταγγελία του κ. Αυγενάκη για «συμπαιγνία, με εικονικές αντιδικίες, του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ και σωματείων μπάσκετ για παραπλάνηση Δικαστών, υπονόμευση θεσμών και νόθευση εκλογικού καταλόγου», καθώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «στρέφεται πρωτίστως κατά των συνταγματικώς ανεξάρτητων δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών αποφάσεων τους. Ο κ. Υπουργός καθίσταται πλέον επικίνδυνος όχι μόνον για τον αθλητισμό αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία».

Αυγενάκης: Πότε θα ξαναεπιστρέψουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι

 Και καταλήγοντας, η Ομοσπονδία αναρωτιέται: «Μήπως ο κ. Υπουργός με νέα ‘τροπολογία’ του θα καταργήσει και το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη;;; Ένας χαρακτηρισμός αξίζει στον κ. Υπουργό: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Την ίδια ημέρα που με δικαστική απόφαση διορίστηκε εκ νέου η προσωρινή διοίκηση στην Ε.Ο.Κ., σε πείσμα πολλών μεταξύ άλλων και του Υπουργείου Αθλητισμού, ο Υπουργός κ. Αυγενάκης θυμήθηκε να στραφεί κατά των σωματείων μας.

Καλούμε την κυβέρνηση, τα κόμματα και όλους του δημοκρατικούς φορείς να καταδικάσουν απερίφραστα την προκλητική, υβριστική και συκοφαντική δήλωση του Υπουργού κ. Αυγενάκη, που στρέφεται πρωτίστως κατά των συνταγματικώς ανεξάρτητων δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών αποφάσεων τους. Ο κ. Υπουργός καθίσταται πλέον επικίνδυνος όχι μόνον για τον αθλητισμό αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία.

Αυγενάκης: Την Δευτέρα ξεκινάει και πάλι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός

Τα αθλητικά σωματεία, που έχουν προ μηνών δικαιωθεί δικαστικώς, διεκδίκησαν νόμιμα το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα τους για το εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην επικείμενη Γ.Σ. Μήπως ο κ. Υπουργός με νέα «τροπολογία» του θα καταργήσει και το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη;;;

Tags
Back to top button