Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έντονες φήμες για πιθανή επίθεση με ιρανικούς φορητούς πυραύλους κατά του αεροσκάφους του Ν.Τραμπ

Σε αρκετές αναρτήσεις στο Χ στις ΗΠΑ, αναφέρεται το σενάριο επίθεσης κατά του πρώην προέδρου Ν.Τραμπ, με ιρανική παρτίδα φορητών πυραύλων ( MANPADS) που εισήλθε λαθραία στις ΗΠΑ.

Φυσικά και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αλλά και ούτε να διαψεύσουμε το σενάριο αυτό, πλην του γεγονότος ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, ο Τραμπ είπε ότι «οι μεγάλες απειλές για τη ζωή μου από το Ιράν» έχουν αλλάξει τη ζωή του εντός και εκτός της προεκλογικής εκστρατείας,πυροδοτώντας αυτά τα σενάρια.

«Είμαι περικυκλωμένος από περισσότερους άνδρες, όπλα και όπλα από ό,τι έχω δει ποτέ πριν», έγραψε σε αναρτήσεις στο Truth Social και στο X.

Πράγματι, μετά τα σχόλιά του σε μια στάση εκστρατείας στη Βόρεια Καρολίνα την Τετάρτη, ο Τραμπ περικυκλώθηκε από έναν υψηλότερο από το κανονικό αριθμό πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έλεγχαν σε μεγάλο βαθμό την κατεύθυνση των κινήσεών του καθώς πλησίαζε στη γραμμή του σχοινιού για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του, αναφέρουν

Οι σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ εξετάζουν το ενδεχόμενο να τροποποιήσουν το ταξίδι του μετά από απειλές για τη ζωή του από το Ιράν και δύο απόπειρες δολοφονίας, σύμφωνα με αρκετούς ανθρώπους που ενημερώθηκαν για το θέμα, μια αλλαγή που θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος θα εκστρατεύσει στην τελική ευθεία της κούρσας για την θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Μεταξύ των συζητήσεων είναι ποια γεγονότα μπορούν να διασφαλιστούν, καθώς και η πιθανότητα να ταξιδέψει λιγότερο με το δικό του αεροπλάνο με το σήμα Τραμπ, σύμφωνα με δύο από τα άτομα που ενημερώθηκαν για τις συζητήσεις.

Αξιωματούχοι της Μυστικής Υπηρεσίας είχαν προτείνει προηγουμένως στην ομάδα του κ. Τραμπ να εξετάσει το ενδεχόμενο πρόσθετων αλλαγών στα ταξιδιωτικά του σχέδια και στις προεκλογικές ρουτίνες του, μετά από δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του σε περίπου δύο μήνες.

Τους τελευταίους δύο μήνες, το Ιράν δημιούργησε ιστοσελίδες ψεύτικων ειδήσεων για να δυσφημήσει τον Τραμπ και να προωθήσει την Καμάλα, χακάρισε την εκστρατεία του Τραμπ και προσπάθησε να περάσει κλεμμένα έγγραφα στην εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και τελικά σχεδίασε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο Τραμπ, τονίζουν

Βίντεο αναφέρει το σενάριο απειλής της ζωής του Τραμπ

Αμερικανική ιστοσελίδα αναφέρει σχετικά με το βίντεο ότι “ αν και χωρίς πηγές, οι παρουσιαστές φαίνονται γνώστες και ήταν αξιόπιστοι σχετικά με θέματα συνόρων στο παρελθόν,

Η ουσία είναι ότι "ισχυρίζονται ότι έλαβαν πληροφορίες από πηγές στις αμερικανικές αρχές επιβολής του νόμου ότι οι ομοσπονδιακές αρχές αναζητούν τρία ιρανικά MANPADS και εννέα "χειριστές" που το καρτέλ Sinaloa έχει προσληφθεί για να περάσει λαθραία στα σύνορα.

Στόχος το αεροπλάνο του Τραμπ. Είναι τρομερά συγκεκριμένοι για το συγκεκριμένο πυρομαχικό".

Προδιαγραφές Εμβέλεια: 5 χιλιόμετρα

Μέγιστο υψόμετρο: 4000 μέτρα (περίπου 13.123 πόδια)

Μέγιστη ταχύτητα: 850 m/s (περίπου 1.900 mph ή 2,88 Mach)

Κεφαλή: 1,4 kg υψηλής εκρηκτικής καθοδήγησης

Το Misagh-3 είναι ένα ιρανικής κατασκευής σύστημα αεράμυνας μικρής εμβέλειας που αποκαλύφθηκε το 2017. Είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των προηγούμενων μοντέλων Misagh-1 και Misagh-2, τα οποία βασίστηκαν στον κινεζικό πύραυλο QW-18.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά :

Ο πύραυλος είναι εξοπλισμένος με σύστημα θρυαλλίδων λέιζερ 360 μοιρών για την αντιμετώπιση θερμικών δολωμάτων (εκλάμψεις) που χρησιμοποιούνται από ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη.

Βελτιωμένη στόχευση: Μετά την εκτόξευση, μια πηγή ακτινοβολίας λέιζερ μέσα στον πύραυλο διαχέει φως σε μοτίβο 360 μοιρών. Όταν το φως αντανακλάται από τον στόχο, ενεργοποιεί την κεφαλή του πυραύλου.

Ελπίζουμε όλα αυτά να παραμείνουν σενάρια και να μην γίνουν πραγματικότητα μετά τις δύο απόπειρες δολοφονίας του Ν.Τραμπ.

Tags
Back to top button