Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη – Πρόστιμο 500 ευρώ σε Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια πρότεινε ο εισαγγελέας (βίντεο)

Συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή (21/3) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση κοντινών προσώπων της δεύτερης καταγγέλλουσας, που ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά το 2014 μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ένταση προκλήθηκε στη δικαστική αίθουσα με αφορμή την απουσία τριών βασικών μαρτύρων -μεταξύ των οποίων η Κάτια Δανδουλάκη, η Λένα Δροσάκη, η Εβελίνα Παπούλια- με τον εισαγγελέα να προτείνει πρόστιμο 500 ευρώ για τον καθένα από αυτούς.

Παρά τον ισχυρισμό του δικηγόρου τους ότι δεν ήταν σήμερα η σειρά τους να καταθέσουν, ο εισαγγελέας θεώρησε απαραίτητη την παρουσία τους στη δίκη.

«Προτείνω πρόστιμο 500 ευρώ για τους ηθοποιούς αυτούς γιατί δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους, οι εν λόγω ηθοποιοί υποστηρίζουν ότι δεν παραβρέθηκαν καθώς γνώριζαν ότι πρόκειται να καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη την 26η και 27η του μήνα.

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button