Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενωση Διοικητικών Δικαστών: Να καλυφθούν άμεσα όλες οι κενές θέσεις δικαστικών λειτουργών

Αναλυτικότερα, η ΕΔΔ μετά την από 11.9.2017 απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Γραμματείας Διοικητικών Δικαστηρίων για πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας των υπαλλήλων του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων στις 27.9.2017 λόγω απόσπασης δικαστικής υπαλλήλου για ένα έτος από το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας, επισημαίνει ότι «η πρακτική των αποσπάσεων δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων, αντί της κάλυψης των οικείων κενών θέσεων, δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων από αυτά που επιχειρεί να επιλύσει».

Τέλος, η ΕΔΔ επαναλαμβάνει το πάγιο αίτημά της για «άμεση κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button