Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Σήμερα Δευτέρα, έγινε ένοπλη ληστεία σε γνωστή αλυσίδα ψιλικών - καφέ, στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε στις 14:10 όταν ένας άνδρας μπήκε οπλισμένος στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου και χτύπησε με τη λαβή του όπλου έναν άνδρα, πιθανόν προμηθευτή. Στη συνέχεια ο δράστης αφαίρεσε μία τσάντα με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., μηχανή ταχείας επέμβασης με διασώστη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αφού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Tags
Back to top button