Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας Έλληνας και ένας Μαροκινός εξανάγκαζαν ανήλικη να εκδίδεται στην Κρήτη

Το δράμα το οποίο βίωνε μια ανήλικη Ελληνίδα στην Κίσσαμο αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Από την προανάκριση προέκυψε πως δύο άντρες, ένας Έλληνας 30 ετών και ένας Μαροκινός 31 ετών, εξανάγκαζαν την ανήλικη κοπέλα να εκδίδεται με αλλοδαπούς άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής την οποία εισέπρατταν προκαταβολικά και εξολοκλήρου οι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε συνάψει σχέση με τον 30χρονο (που κατάγεται από την Γεωργία αλλά έχει ελληνική υπηκοότητα), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον έρωτα της ανήλικης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

flashnews.gr

Tags
Back to top button