Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπλοκή αστυνομικού! Τι κρύβεται πίσω από το θάνατο της Ειρήνης; Σε ποιον και γιατί δάνεισε 55.000 ευρώ (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις σχετικά με το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία. Λίγο αργότερα και ενώ στοιχεία έβλεπαν το φως τη δημοσιότητας έγινε ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Φίλη της Ειρήνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποκάλυψε ότι η 44χρονη σκόπευε να έρθει μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά και έκανε πολλά όνειρα για το μέλλον, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Για οικονομικούς λόγους το έγκλημα;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης Λαγούδη. Όπως ανέφερε το STAR στις αρχές Δεκεμβρίου η 44χρονη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρώ και λίγες μέρες μετά δάνεισε 55.000 ευρώ σε άνθρωπο από το στενό της περιβάλλον. Ωστόσο ο δανεισμός έγινε χωρίς να τραπεζική συναλλαγή και ο ίδιος αρνείται το γεγονός στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές.

Νέα μαρτυρία για διαπληκτισμό με δύο άνδρες

Σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους της οικογένειας ένας αστυνομικός είδε την Ειρήνη Λαγούδη στη Νέα Μάρκη στις 24 Δεκεμβρίου να διαπληκτίζεται με δύο άνδρες. «Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που τους πλησίασα λόγω της ιδιότητάς μου, για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη», συμπλήρωσε ο αστυνομικός.

Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Tags
Back to top button