Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμπαπέ - Η απάντηση της δικηγόρου του για την υπόθεση βιασμού: «Δεν ξέρουμε καν εναντίον ποιου είναι η καταγγελία, ο Κιλιάν είναι εμβρόντητος»

Εμπαπέ: Ο εισαγγελέας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο που διέμενε με την παρέα του

«Μια καταγγελία δεν αποδεικνύει τίποτα και δεν ξέρω καν εάν στρέφεται εναντίον του», ανέφερε η δικηγόρος του Γάλλου άσου για την υπόθεση βιασμού που φέρεται να εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής

Την δική της απάντηση έδωσε η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ για την έρευνα στην υπόθεση βιασμού που φαίνεται να εμπλέκεται ο Γάλλος, υπογραμμίζοντας ότι ο πελάτης της κακώς κατηγορείται, σύμφωνα με το 

Η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στο «TF1» το απόγευμα της Τρίτης (15/10) σχετικά με την έρευνα για την υπόθεση βιασμού, στην οποία ενδεχομένως να εμπλέκεται ο πελάτης της.

Η Μαρί-Αλί Κανού-Μπερνάρ τοποθετήθηκε πάνω στο εν λόγω φλέγον ζήτημα λέγοντας πως ακόμη δεν είναι γνωστό εάν ο Μπαπέ είναι αυτός τον οποία αφορά η σχετική καταγγελία.

«Μιλάμε για μια καταγγελία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν εναντίον ποιου είναι. Μια καταγγελία δεν αποδεικνύει τίποτα και δεν ξέρω καν εάν στρέφεται εναντίον του. Ο πελάτης μου δεν ήταν ποτέ μόνος του στη Σουηδία και δεν είχε εκτεθεί στο να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος για αυτόν. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος και εμβρόντητος βλέποντας αυτή τη ''φρενίτιδα'' των μέσων ενημέρωσης και δεν καταλαβαίνει καθόλου για τι μπορεί να κατηγορηθεί. Σήμερα πήγε στην προπόνηση και είναι ήρεμος, γιατί δεν έχει απολύτως τίποτα να προσάψει στον εαυτό του», είναι τα λόγια της.

 

Tags
Back to top button