Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμφύλιος στο Σουδάν: Το "παρατραβάει" ο Λαβρόφ - «Έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Wagner»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι το Σουδάν, το οποίο «σπαράσσεται» από τη σύγκρουση μεταξύ του στρατού και της παραστρατιωτικής οργάνωσης Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης (RSF), έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ρωσικής μισθοφορικής εταιρείας Wagner.

Ρωσία-Λαβρόφ: Συζητάται μέσω «ειδικών διαύλων» η ανταλλαγή κρατουμένων με τις ΗΠΑ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο Λαβρόφ χαρακτήρισε «τραγωδία» όσα συμβαίνουν στο Σουδάν. Επανέλαβε όμως ότι η Wagner  είναι «ιδιωτική εταιρεία» και το Σουδάν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της, εφόσον το επιθυμεί.

«Θυμηθείτε πώς προέκυψε το κράτος του Σουδάν», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ είχαν ως προτεραιότητά τους τη διχοτόμηση της χώρας αυτής.

Tags
Back to top button