Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ε.Μακρόν: «Θα ήταν σφάλμα η ΕΕ να αφήσει την Α. Μεσόγειο στα χέρια της Τουρκίας - Να της επιβάλλετε κυρώσεις»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είναι σταθερός στην πολιτική που ασκεί έναντι της Τουρκία και ζήτησε από την ΕΕ να αναλάβει δράση κατά της Άγκυρας και να μην παραδώσει την Α.Μεσόγειο στα χέρια της.

Όπως αποδεικνύεται η Γαλλία είναι η μόνη χώρα που μπορεί να έχει κάποια αξιοπιστία στο να τηρήσει «σκληρή στάση» κατά της Τουρκίας.

Μεγάλο ρόλο παίζει σίγουρα και η προσωπική αντιπάθεια που έχουν μεταξύ τους Μακρόν και Ερντογάν.

«Θα ήταν σοβαρό σφάλμα για την Ε.Ε. να αφήσει την ασφάλεια της Ανατολικής Μεσογείου στα χέρια άλλων ''παικτών'' ιδίως της Τουρκίας».

Σε δηλώσεις του με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Μακρόν ανέφερε ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τον θαλάσσιο χώρο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή για τρίτη ημέρα σήμερα, μετά την έκδοση τουρκικής NAVTEX για «σεισμικές έρευνες» νότια του Καστελόριζου την Τρίτη.

 

 

Tags
Back to top button