Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΕΜΑ για εμβόλιο AstraZeneca: Αυτοί δεν πρέπει να το κάνουν...

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) αναφερόμενος στο εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε για αυτούς που δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων συστήνεται όσοι έχουν παρουσιάσει το σύνδρομο τριχοειδούς διαρροής να μην εμβολιαστούν κατά της COVID-19 με το σκεύασμα της AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Vaxzervia.

Η επιτροπή ασφαλείας συστήνει ότι το σύνδρομο να προστεθεί στις πληροφορίες για το προϊόν ως νέα παρενέργεια του εμβολίου Vaxzervia.

Τι είναι το σύνδρομο τριχοειδούς διαρροής 

Το σύνδρομο τριχοειδούς διαρροής γνωστή και ως νόσος Clarkson περιγράφηκε για πρώτη φορά από τους ιατρικούς επαγγελματίες πριν από 45 χρόνια . Σε πιο πρόσφατες εποχές , μια σαφή δεσμό με αντικαρκινικά φάρμακα όπως η ιντερλευκίνη – 2 και η ταξοτέρη έχει τεκμηριωθεί από πολλές έρευνες .

Ο κορονοϊός εκτίναξε την παιδική εργασία για πρώτη φορά σε 20 χρόνια

Είναι μια σπάνια , συστηματική νόσος στην οποία τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων επιτρέπουν πλάσμα (το υγρό συστατικό του αίματος ) να διαρρεύσουν στους ιστούς . Εάν δεν αντιμετωπιστεί , ειδικά όρια συγκέντρωσης οδηγεί σε πλήρη καρδιαγγειακή ανεπάρκεια και είναι δυνητικά θανατηφόρα .

Τα συμπτώματα είναι ταχεία διόγκωση ή αύξηση του σωματικού βάρους , χαμηλή αρτηριακή πίεση , πάχυνση του αίματος ( αιμοσυγκέντρωση ) , ναυτία , πόνο στην πλάτη , και παθολογική πρωτεΐνη στο αίμα που ονομάζονται μονοκλωνικά gammopathy .

Tags
Back to top button