Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ελβετία: Νεκρά τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας πέφτοντας από τον 7ο όροφο

Η είδηση έγινε γνωστή από την αστυνομία.

Ένας πέμπτος άνθρωπος, μέλος της ίδιας οικογένειας, νοσηλεύεται.

Δείτε το σημείο της τραγωδίας

Τι συνέβη στην Ελβετία;

Οι λόγοι αυτής της οικογενειακής τραγωδίας, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Μοντρέ, μια πόλη στις όχθες της λίμνης Λεμάν, παραμένουν άγνωστοι. Όμως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα αυτό για ένα πρόβλημα με την εκπαίδευση ενός εκ των παιδιών.

«Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα. Και εκείνη τη στιγμή, προφανώς, ελήφθη η απόφαση από την οικογένεια αυτή να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του καντονιού Βω, o Ζαν Κριστόφ Σοτερέλ, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας από τη Γαλλία «για να εκτελέσουν ένα ένταλμα που είχε εκδοθεί σε σχέση με την κατ’ οίκον εκπαίδευση ενός παιδιού», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο τύπου.

Ελβετία: Έως και 15 εκατομμύρια μπορεί να φτάσουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες

Το ένταλμα αφορούσε τον πατέρα, έναν 40χρονο Γάλλο, που διέμενε σε αυτό το διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα και άκουσαν μια φωνή να τους ρωτάει ποιος ήταν. Αφότου δήλωσαν την ταυτότητά τους, δεν άκουγαν πλέον κανέναν θόρυβο από το διαμέρισμα.

Μην μπορώντας να έλθουν σε επαφή με τους ενοίκους, αποχώρησαν από το σημείο, όμως, στο μεταξύ, ένας μάρτυρας τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ειδοποιήσει πως άνθρωποι είχαν πέσει από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος.

Ο αυτόπτης μάρτυρας «ήταν παρών τη στιγμή που τα μέλη της οικογένειας έπεσαν», διευκρίνισε ο Σοτερέλ

Εν αναμονή της επίσημης ταυτοποίησης των θυμάτων, φαίνεται πως οι πέντε άνθρωποι που έπεσαν από το μπαλκόνι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας γαλλικής υπηκοότητας: ο πατέρας, η σύζυγός του 41 ετών, η δίδυμη αδελφή της και η 8χρονη κόρη του ζευγαριού είναι οι τέσσερις νεκροί. Ο γιος, ηλικίας 15 ετών, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η παρουσία κάποιου άλλου προσώπου στο διαμέρισμα τη στιγμή της τραγωδίας έχει αποκλειστεί στην παρούσα φάσης της έρευνας.

«Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν κεκλεισμένων των θυρών. Τα θύματα βρίσκονταν στο διαμέρισμα και κατόπιν έπεσαν από το μπαλκόνι. Αν πρόκειται για μια πτώση ή για άλλες συνθήκες, η έρευνα θα καθορίσει με τι έχουμε να κάνουμε», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Tags
Back to top button