Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έλον Μασκ: «Φασιστικοί οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού - Δώστε στον λαό πίσω την ελευθερία του»

Ο Έλον Μασκ σε αντίθεση με την πλειοψηφία των νέων δισεκατομμυριούχων οι οποίοι έχουν δημιουργήσει λογισμικό κι εφαρμογές, αυτός με την εταιρεία Tesla έχει παράξει τα πρώτα φτηνά αυτόνομα κινούμενα αυτοκίνητα, όπου ο οδηγός δεν χρειάζεται να έχει τα χέρια στο τιμόνι.

Έτσι αντιλαμβάνεται τη σημασία της παραγωγικής οικονομίας  στην υγεία και την ευημερία των πολιτών και γι αυτό υιοθετεί την γραμμή Τραμπ για άρση των απαγορεύσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc Έλον Μασκ χαρακτήρισε χθες, Τετάρτη, «φασιστικούς» τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχουν επιβληθεί στις ΗΠΑ για να αναχαιτισθεί η επιδημία του κορονοϊού, ενώ η εν λόγω εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακοίνωσε κέρδη για τρίτο διαδοχικό τρίμηνο. 

.

Η λειτουργία της Tesla αναστατώθηκε σοβαρά από την εντολή της κυβέρνησης να κλείσει το εργοστάσιό της στο Φρίμοντ της Καλιφόρνια, το οποίο έχει πάψει να λειτουργεί από τις 24 Μαρτίου, ενώ οι εντολές για παραμονή στο σπίτι ισχύουν τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαΐου.

Σε τηλεδιάσκεψη χθες, Τετάρτη, ο Μασκ δήλωσε πως δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει η Tesla να επαναλάβει την παραγωγή της στην Καλιφόρνια και χαρακτήρισε την εντολή για παραμονή στο σπίτι «σοβαρό κίνδυνο» για τις επιχειρήσεις.

«Το να λέει κάποιος ότι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και ότι θα συλληφθούν αν το κάνουν, αυτό είναι φασιστικό. Αυτό δεν είναι δημοκρατικό, αυτό δεν είναι ελευθερία. Δώστε πίσω στον λαό την αναθεματισμένη ελευθερία του!», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος.

Ο Μασκ δήλωσε ακόμη πως ενώ άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων προχωρούν σε μειώσεις, η Tesla αυξάνει τις επενδύσεις της. Έκανε γνωστό πως η Tesla μπορεί να ανακοινώσει μέσα σ' έναν έως τρεις μήνες την τοποθεσία ενός νέου εργοστασίου της στις ΗΠΑ.

Tags
Back to top button