Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με ξένο διαιτητή το ΠΑΟΚ - Άρης

Η ΚΕΔ όρισε τον Πολωνό διεθνή διαιτητή, Σίμον Μαρτσίνιακ θα διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο 40χρονος ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει σε διοργάνωση της Ελλάδας (πρωτάθλημα ή Κύπελλο), αν και έχει βρεθεί σε αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 27 παρουσίες στο Champions League και 18 στο Europa League, ενώ στο παρελθόν διηύθυνε τους αγώνες Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0, ΑΕΚ – Βίντι 1-1 και Μπενφίκα – ΠΑΟΚ 3-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστίεβιτς, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR ο Πάβελ Γκιλ.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο (06/03)

15:00 ΟΦΗ-Λάρισα

Διαιτητής: Κουτσιαύτης

Βοηθοί: Φωτόπουλος, Χατζηνάκος

4ος: Μαλούτας

VAR: Ευαγγέλου, Μπαλτάς

17:15 Ατρόμητος-Αστέρας

Διαιτητής: Σκουλάς

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Αϊνάλης

4ος: Βρέσκας

VAR: Μανούχος, Κωνσταντίνου

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Βοηθοί: Καρσιώτης, Μαυρουδής

4ος: Γκορτσίλας

VAR: Τζοβάρας, Παπαδάκης

Κυριακή (07/03)

15:00 Ολυμπιακός-Λαμία

Διαιτητής: Καραντώνης

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Σακκάς

4ος: Γκάμαρης

VAR: Κουμπαράκης, Σπυρόπουλος

17:15 Παναιτωλικός-Βόλος

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Πάτρας, Μωυσιάδης

4ος Ζαχαριάδης

VAR: Σιδηρόπουλος, Κουρομπύλια

19:30 ΠΑΟΚ-Άρης

Διαιτητής: Μαρτσίνιακ

Βοηθοί: Σοκολίντσκι, Λιστίεβιτς

4ος: Βάτσιος

VAR: Γκιλ, Μωυσιάδης

Δευτέρα (08/03)

19:30 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Καμπερίδης, Στεφανής

4ος: Γρατσάνης

VAR: Παπαδόπουλος, Μ.Δημόπουλος

Tags
Back to top button