Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική φαρμακοβιομηχανία: Δωρεάν η παραγωγή αντισηπτικών

Τη δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών διαλυμάτων προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή αναλαμβάνει, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την ΑΑΔΕ, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρασκευή των αντισηπτικών διαλυμάτων θα γίνει σε εργοστάσια παραγωγής των εταιρειών-μελών της ΠΕΦ, που διαθέτουν τη σχετική άδεια, χρησιμοποιώντας τις ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης, που βρίσκονται υπό τη διαχείριση των Τελωνειακών Αρχών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα και τον κόσμο, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία βρίσκεται κοντά στους ασθενείς, στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στο προσωπικό υποστήριξης, στους φαρμακοποιούς και στην κοινωνία, που αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη – σε παγκόσμιο επίπεδο – κατάσταση.

Ολόκληρη η ελληνική φαρμακοβιομηχανία συνεισφέρει συλλογικά στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, επιτρέποντας στο σύστημα υγείας να ανταποκριθεί με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ασθενών σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή», αναφέρει η ΠΕΦ σε σχετική ανακοίνωση.

Tags
Back to top button