Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλληνες αξιωματικοί στη Βραζιλία ερευνούν τα οικονομικά του Αμοιρίδη -Ασφάλεια ζωής και πρόσφατη διαθήκη στο στόχαστρο

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι δύο αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, και ένας της Διεύθυνσης Αστυνομικής Συνεργασίας, εξετάζουν στοιχεία από τα οποία θα μπορούσε να προκύπτει σημαντικό οικονομικό όφελος και κίνητρο για την 40χρονη σύζυγό του Φρανσουάζ Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, προκειμένου να συνάψει το «συμβόλαιο θανάτου» με εκτελεστή τον εραστή της και τον ξάδελφο του.

«Ερευνούμε τι θα κέρδιζε η σύζυγος του Πρέσβη από την δολοφονία του» αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα αναζητούν στοιχεία για την ταυτοποίηση περισσότερων συνεργών, καθώς υπάρχουν κάποιες ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διαταγή της προκαταρκτικής εξέτασης αποτελούσε την αφορμή για να ληφθούν καταθέσεις από τους συγγενείς του πρέσβη στην Ελλάδα αλλά και για να ζητηθούν πληροφορίες από τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής και της αστυνομικής συνεργασίας. Καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα δεν έχουν ληφθεί, καθώς βρίσκονται στην Βέροια, ωστόσο δεν κρίνεται και αναγκαία η λήψη τους.

Tags
Back to top button