Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλληνας "εισπράκτορας" παρέλαβε 40.000 ευρώ από απάτη στην Πάτρα και τα παρέδωσε στις Σέρρες

Στις Σέρρες συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας μετά την εξιχνίαση της απάτης με λεία 40.000 ευρώ σε βάρος ηλικιωμένης στην Πάτρα με πρόσχημα πως η κόρη της έπρεπε να χειρουργηθεί, καθώς εκεί παρέδωσε το μεγάλο ποσό στους συνεργούς του ο Έλληνας «εισπράκτορας».

Η απάτη είχε γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας άγνωστος που παρίστανε τον γιατρό τηλεφώνησε στην 72χρονη γυναίκα, την έπεισε ότι η κόρη της τραυματίστηκε και θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση και της ζήτησε να βάλει 40.000 ευρώ σε μια σακούλα και να την αφήσει σε έναν κάδο απορριμμάτων στα Βραχνέικα. Από εκεί, τα παρέλαβε ένας συνεργός του πριν αποκαλυφθεί η κομπίνα.

Μετά από επίμονες έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον «εισπράκτορα» έναν 42χρονο κάτοικο Πάτρας ο οποίος προσήχθη για προανάκριση και ομολόγησε ότι πήγε τα χρήματα στις Σέρρες, όπου εδρεύουν οι Βούλγαροι απατεώνες. Πλέον, οι έρευνες για τον εντοπισμό των μελών του κυκλώματος επικεντρώνονται στο μακεδονική πόλη με τη συνεργασία της τοπικής Ασφάλειας.

Σε βάρος του 42χρονου, που αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς και σε βάρος των αγνώστων συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτες. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν το ίδιο κύκλωμα έχει εξαπατήσει και άλλους πολίτες στην Πάτρα και όχι μόνο.
 

Tags
Back to top button