Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ελλάδα - Ιρλανδία: Ανοίγει το σκορ ο Μπακασέτας με «κεραυνό»

Η Εθνική ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο που πέτυχε στο Wembley κόντρα στην Αγγλία.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχονται την Ιρλανδία ως αήττητοι και πρωτοπόροι στον 2ο όμιλο της League B, χάρη στην ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ, που ήρθε ως φόρος τιμής στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σε αυτή την προσπάθεια για να συνεχίζει το νικηφόρο σερί της, η Εθνική Ελλάδας θα έχει μεγάλο της σύμμαχο τον κόσμο, που «εξαφάνισε» τα εισιτήρια προκειμένου να αποθεώσει τους μαχητές του Λονδίνου και να αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής για ένα από τα παιδιά της Εθνικής, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα.

H σέντρα στο Ελλάδα – Ιρλανδία θα γίνει στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και τον Alpha.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο νεαρός και άπειρος Ολλανδός Τζόι Κούι.

Tags
Back to top button