Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερο το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών για την αρπαγή του νεογέννητου βρέφους

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών που συνελήφθη την Παρασκευή (27/9), για την αρπαγή μωρού από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Το ζευγάρι προσήχθη το απόγευμα εκείνης της ημέρας από την αστυνομία, ενώ κρύβονταν σε σπίτι στην Κερατέα, λόγω του περιστατικού με την αρπαγή του νεογέννητου βρέφους της οικογένειας από το νοσοκομείο, σύμφωνα με την εκπομπή Σαββατοκύριακο από τις 5.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος πατέρας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, είχε εισβάλει στο Αλεξάνδρα στην Αθήνα και φέρεται να πήρε το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή.

Δικηγόρος Παλαιοχριστιανού: «Δεν άρπαξε το μωρό, του ανήκει» - «Ξεχάστε ότι μένει σε βουνό»

Ελεύθερο το ζευγάρι - Αρνούνται την αρπαγή

Η εκπομπή αναφέρει πως το ζεύγος, καθώς και η 20χρονη κόρη τους, αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον δικηγόρο τους να αναφέρει πως δεν υφίστατο αρπαγή του μωρού, καθώς τους ανήκει.

Αν και υπήρχε το ενδεχόμενο να τους ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ο εισαγγελέας αποφάσισε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, και συνεπώς αφέθηκαν.

Αναφέρεται πως το βρέφος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων για απαραίτητες εξετάσεις, και στη συνέχεια σε δομή φιλοξενίας. Ακόμα, ο λόγος που είχε προσαχθεί και η κόρη της οικογένειας, είναι επειδή κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ, βρέθηκε μαζί με το ανήλικο παιδί της, για το οποίο της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια.

 

Tags
Back to top button