Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτροχιάστηκε ο «Μουτζούρης» στο Πήλιο – Τρόμος για τους επιβάτες

Λαχτάρησαν για τα καλά δεκάδες επιβάτες του θρυλικού «Μουτζούρη» όταν εκτροχιάστηκε το τρίτο βαγόνι από τα τέσσερα του τραίνου του Πηλίου, με αποτέλεσμα να κινείται ανεξέλεγκτα πάνω στις ράγες ενάμισι χιλιόμετρο πριν από τον σταθμό της Άνω Γατζέας!

Οι δυο μπροστινοί τροχοί του βαγονιού το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες βγήκαν από τις ράγες και το τραινάκι σερνόταν με τους δυο πίσω στις γραμμές προκαλώντας πολλούς κραδασμούς. Πάντως, το συγκράτησαν το προηγούμενο και επόμενο βαγόνι του συρμού, παρά τις επικίνδυνες κλίσεις που έπαιρνε στις στροφές με ταχύτητα περίπου 15 ως 20 χιλιομέτρων!

Λίγα λεπτά αργότερα, το τραίνο ακινητοποιήθηκε και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν οικογένειες με παιδιά. Χρειάστηκε, όμως, να περιμένουν για περισσότερο από μία ώρα κάτω από την βροχή για να τους παραλάβουν λεωφορεία, ενώ πολλοί επέστρεψαν πεζή στον σταθμό. Το τραίνο συνέχισε το δρομολόγιο μέχρι τις Μηλιές με τα δύο πρώτα βαγόνια στα οποία στριμώχτηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διενεργεί ελέγχους σε όλο το μήκος της γραμμής, για να εντοπίσει τυχόν άλλα προβλήματα.

Tags
Back to top button