Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εκτός εαυτού ο Μπολσονάρου φωνάζει σε δημοσιογράφο: «Σκάσε» (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έχασε χθες, Δευτέρα, την ψυχραιμία του με δημοσιογράφο του TV Globo, του μεγαλύτερου ομίλου μέσων ενημέρωσης της χώρας, όταν αυτή του έθεσε ερώτηση για την χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ο Μπολσονάρο ζήτησε από την δημοσιογράφο να «σκάσει», ενώ χαρακτήρισε «για τα σκατά» τον όμιλο Globo.

«Σκάσε! Είστε απατεώνες. Κάνετε σάπια δημοσιογραφία που δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Καταστρέφετε την βραζιλιάνικη οικογένεια, την βραζιλιάνικη θρησκεία», φώναξε έξω φρενών στη δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης έπειτα από στρατιωτική τελετή στην Γκουαρατινγκέτα, στην πολιτεία του Σάο Πάολο.

Η δημοσιογράφος του υπενθύμισε κυρίως ότι του επιβλήθηκαν πρόστιμα σε αρκετές βραζιλιάνικες πολιτείες επειδή έλαβε μέρος σε συγκεντρώσεις χωρίς προστατευτική μάσκα.

«Πάω όπου θέλω όπως θέλω, εντάξει; Αν δεν θέλετε να φοράτε μάσκα μην φοράτε», συνέχισε, προτού βγάλει απότομα την δική του.

«Να, μπορείτε να το βάλετε αυτό στο τηλεοπτικό σας δελτίο: δεν φοράω μάσκα στην Γκουαρατινγκέτα! Ικανοποιήθηκες τώρα;», φώναξε ο επικεφαλής της άκρας δεξιάς, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να τα βάζει με τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως τον όμιλο Globo, από τότε που ξεκίνησε την προεδρική του θητεία, τον Ιανουάριο του 2019.

«Το Globo είναι ένα μέσο για τα σκατά (…) Αυτοί που παρακολουθούν (αυτό το κανάλι) πέφτουν θύμα παραπληροφόρησης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε», συνέχισε.


 
Tags
Back to top button