Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τοποθετήθηκε η ρωσική σημαία στο Ουγκλεντάρ-Πληροφορίες για κίνηση Σόλτς σε Πούτιν για ειρήνη στην Ουκρανία (Βίντεο)

Η ρωσική σημαία τοποθετήθηκε στο Ουγκλαντάρ, δείγμα της κατάληψης της πόλης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εκκαθαριστικές επιχειρήσεις.

“Η ρωσική σημαία τοποθετήθηκε στο κτίριο της διοίκηση του Ουγκλεντάρ, αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την απελευθέρωση της πόλης”, ο σύμβουλος του επικεφαλής της ρωσικής διοίκησης Γιαν Γκάγκιν.

Σαρωτικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις εστίασης! Στο στόχαστρο της εφορίας τα πουρμπουάρ

«Πράγματι, ο στρατός μας βρίσκεται ήδη στην πόλη, και μια ρωσική σημαία είναι εγκατεστημένη στο κτίριο της τοπικής διοίκησης, ωστόσο, είναι πρόωρο να μιλήσουμε για την κατάληψη της πόλης, διάσπαρτες μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων παραμένουν εκεί θα πάρει λίγο χρόνο», είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σταμάτησε να περιλαμβάνει πληροφορίες για το Ουγκλεντάρ  στις τακτικές εκθέσεις πρώτης γραμμής του.

Σύμφωνα με Ρώσους πολεμικούς ανταποκριτές, η πόλη τέθηκε υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων μετά από μια σειρά έντονων μαχών.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση στα νότια μέτωπα.

Οι πληροφορίες για την απώλεια του ελέγχου της πόλης επιβεβαιώνονται και από εξειδικευμένες ιστοσελίδες της Ουκρανίας, αν και το Κίεβο δεν σχολιάζει επίσημα την απώλεια του Ουγκλεντάρ.

Αυτοί είναι οι νέοι πύραυλοι που χρησιμοποίησε το Ιράν κατά του Ισραήλ και πώς αναχαιτίστηκαν!

Ρωσικές στρατιωτικές πηγές σημειώνουν ότι η κατάληψη της πόλης δίνουν το ενδεχόμενο ανάπτυξης επίθεσης προς άλλες σημαντικές θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πληροφορίες για κίνηση Σόλτς σε Πούτιν για ειρήνη στην Ουκρανίας

“Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο εγγύς μέλλον”, ανέφερε

Οι ειδικοί του Βερολίνου σημειώνουν ότι η γερμανική πλευρά δεν έχει ακόμη ζητήσει επίσημα συνομιλία με το Κρεμλίνο, αλλά αν γίνει, ο Σόλτς θα είναι ο πρώτος από όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, εκτός από τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, που θα επικοινωνήσει απευθείας με τον Πούτιν.

Ας σημειώσουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα Repubblica είχε αποκαλύψει, επικαλούμενη πηγή της γερμανικής κυβέρνησης, ότι ο Σόλτς είχε ανέπτυξε σχέδιο για μια ειρηνευτική διευθέτηση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας (και επομένως με το ΝΑΤΟ).

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή από τη γερμανική κυβέρνηση, η πρωτοβουλία του Σόλτς «δεν αποκλείει τη μεταφορά μέρους των ουκρανικών εδαφών στη Ρωσία».

Γιατί στην πραγματικότητα ο Σόλτς χρειάζεται συνομιλίες με τον Πούτιν;

Ο διευθυντής του ρωσικού Κέντρου Πολιτικής Ανάλυσης Παβελ Ντανίλιν  επέστησε την προσοχή στο ίδιο το γεγονός της διαρροής πληροφοριών σχετικά με τις προθέσεις του Σόλτς:

“Δεν είναι πολύ σαφές γιατί διέρρευσαν πληροφορίες για την επερχόμενη συνομιλία στον γερμανικό Τύπο. Ο Πούτιν δεν είναι απρόσιτος πρόεδρος και είναι έτοιμος να συνομιλήσει με ξένους ηγέτες.

Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αίτημα για απευθείας συνομιλία με τον Σόλτς, θα ικανοποιηθεί σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως ο Ρώσος ηγέτης δεν έχει λάβει ακόμη το αίτημα.

Οι οφειλέτες θα μπλοκαριστούν! "Μπλόκο" στις συναλλαγές όσων χρωστούν μικροποσά σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

Ερώτηση: Τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά της γερμανικής πλευράς;

«Μπορεί κανείς να βγάλει, για παράδειγμα, το εξής συμπέρασμα: Ο Σόλτς δεν σκοπεύει να μιλήσει με κανέναν. Στους Γερμανούς δεν αρέσει το γεγονός ότι η Γερμανία εμπλέκεται στη σύγκρουση για την Ουκρανία, και η Καγκελάριος το γνωρίζει.

Ως εκ τούτου, μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στο γερμανικό κοινό ότι καταβάλλει προσπάθειες για να βγάλει τη Γερμανία από την αντιπαράθεση μεταξύ Κιέβου και Μόσχας.

Θα ήταν επωφελές για τις γερμανικές αρχές να διακόψουν τη σύγκρουση. Η οικονομία τους έχασε πολλά από την απώλεια φθηνής ενέργειας από τη Ρωσία.

Ο πόλεμος μπορεί να είναι επωφελής για τη Γερμανία, αλλά σίγουρα δεν ωφελείται από την απομόνωση από τη Ρωσία, όχι μόνο από ρωσικούς ενεργειακούς πόρους, αλλά και από τον εμπορικό τζίρο.

Οι μη στρατιωτικές τους επιχειρήσεις κλείνουν, μεταξύ άλλων επειδή σταματήσαμε να αγοράζουμε ορισμένα από τα προϊόντα τους.

Νομίζω ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν  θα συμφωνήσει να μιλήσει με τον Όλαφ Σολτς παρά το γεγονός ότι η καγκελάριος έχει το ένα πόδι στην έξοδο από την θέση του”, τόνισε ο ίδιος.

Η Γερμανία είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο, αφού τα εργοστάσια της χώρας πληρώνουν πανάκριβα την ενέργεια, ενώ οι επιχειρήσεις της χώρας χάνουν πελάτες συνεχώς, και κλείνουν.     

Tags
Back to top button