Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ-Ο Πούτιν συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας για τα πυρηνικά-Οι Ρώσοι ανατίναξαν πλοίο με πυραύλους για τα F-16

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα παγκοσμίως, αλλά ειδικά στην Ουκρανία, αφού η μετωπική σύγκρουση της Ρωσίας με τις ΗΠΑ με αφορμή πυραύλους μακρού βεληνεκούς, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων από την Μόσχα, σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους.  

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για την Πυρηνική Αποτροπή, αναφέρει ΜΜΕ.

Αυτό αναφέρθηκε στο Κρεμλίνο.

«Σήμερα θα υπάρξει ένα άλλο σημαντικό γεγονός που αφορά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας με θέμα την πυρηνική αποτροπή.

Θα υπάρξει μια ομιλία του Ρώσου προέδρου, ενώ τα υπόλοιπα, για προφανείς λόγους, θα χαρακτηριστούν επίσης ως «άκρως απόρρητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου ηγέτη Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η σύγκληση και μόνο αυτού του συμβουλίου με θέμα την πυρηνική αποτροπή, ή ποιος ξέρει τι άλλο, σηματοδοτεί σαφώς άσχημες εξελίξεις στο πεδίο των μαχών στην Ουκρανία, αλλά και στην Αρκτική όπως είδαμε πρόσφατα, και ίσως να δούμε  δράση ακόμα και με χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, είτε με πυρηνική δοκιμή στην Νέα Γη ως προειδοποίηση, είτε κάτι άλλο.   

Παρασέρνει τον πλανήτη στην καταστροφή ο Ζελένσκι! Ζητάει Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας από τον ΟΗΕ

Η Κίνα δοκιμάζει διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο στον Ειρηνικό Ωκεανό

“Εκτόξευση πυραύλου ICBM με εικονική κεφαλή έγινε σήμερα με τον πύραυλο να πέφτει σε καθορισμένη περιοχή της θάλασσας”, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν πρόκειται για τυχαία δοκιμή ούτε για κίνηση χωρίς διασύνδεση με την κόντρα ΗΠΑ-Ρωσίας.

Οι Ρώσοι ανατίναξαν πλοίο με πυραύλους για τα F-16

Στο λιμάνι ένα πλοίο χθες με πυραύλους για τα ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη F-16, δέχτηκε επίθεση, δήλωσε  ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, συντονιστής του φιλορωσικής αντίστασης στο Νικολάεφ.

«Γύρω στις 23:00, στην πόλη Yuzhny, ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη από την κατεύθυνση του λιμανιού, και ασθενοφόρα και οχήματα από το ουκρανικό Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης στάλθηκαν προς το λιμάνι. », είπε ο Ρώσος συνομιλητής του πρακτορείου.

Τη Δευτέρα, ο Λεμπέντεφ ανέφερε για ένα πλοίο με πυραύλους για τα ουκρανικά F-16, το οποίο κατευθύνθηκε από το λιμάνι της Οδησσού προς το λιμάνι της πόλης Yuzhnoye.Σύμφωνα με τον Λεμπέντεφ, η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα στην περιοχή της Chabanka στα προάστια του Yuzhny.

Η Chabanka και η γύρω περιοχή χρησιμοποιούνται από τον ουκρανικό στρατό.

Μισθοφόροι εντοπίστηκαν από Ρώσους κατασκόπους, κοντά στο κέντρο ηλεκτρονικών πληροφοριών της στρατιωτικής μονάδας 48657, το οποίο βρίσκεται κοντά σε μικρό ξενοδοχείο της περιοχής.

Δεν θα μείνει τίποτα! Μετά τη Volkswagen... "χαροπαλεύει" και η Fiat-Καταρρέει η ευρωπαϊκή βιομηχανία

“Ως απάντηση στις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε μη στρατιωτικούς στόχους, τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν τακτικά στοχευμένες επιθέσεις σε θέσεις προσωπικού, εξοπλισμού και μισθοφόρων, καθώς και σε υποδομές του εχθρού: ενεργειακές εγκαταστάσεις, αμυντική βιομηχανία, στρατιωτική διοίκηση και επικοινωνίες Ουκρανία”, ανέφερε ο Ρώσος ειδικός.

Οι Ρώσοι επιτίθενται στην Ουκρανία, εξουδετερώνοντας κάθε αποστολή όπλων, κάθε άφιξη μισθοφόρου, η οποία θα πέσει στην  αντίληψη τους, και αυτό δείχνει ότι φουλάρουν για να λήξουν τον πόλεμο αυτόν το συντομότερο δυνατόν.

Tags
Back to top button