Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεπούλησαν την Μακεδονία – Πέρασαν οι «Πρέσπες» από τους «Εφιάλτες»

Εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή με 153 ψήφους υπέρ, 146 κατά και ένα παρών η Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία τερματίζεται ένα «αγκάθι» δύο και πλέον δεκαετιών. Από σήμερα, η ΠΓΔΜ, με τη σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας, μετονομάζεται σε «Βόρεια Μακεδονία», και ανοίγει ο δρόμος για την άμεση ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ.

Κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, «ναι» ψήφισαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Μαυρωτάς και Σταύρος Θεοδωράκης.

Αντιθέτως, «όχι» ψήφισαν οι Δημήτρης Κρεμαστινός και Βασίλης Κόκκαλης, ενώ παρών δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Αναμένονται δηλώσεις από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης, οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ιδίως μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου περί σχεδίου διάλυσης των ΑΝΕΛ από τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Βούτση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Tags
Back to top button