Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής 17-18 Ιουλίου με φυσική παρουσία των ηγετών

Με στόχο τη συμφωνία για το σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως στις 17 και 18 Ιουλίου η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών των 27 της ΕΕ.

Η Σύνοδος θα γίνει με φυσική παρουσία των ηγετών για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Την περασμένη εβδομάδα η Σύνοδος Κορυφής μέσω τηλεδιάσκεψης δεν καρποφόρησε, ωστόσο, καταγράφηκαν οι διαφορές των απόψεων των ευρωπαίων ηγετών για το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης.

Ο στόχος είναι η υιοθέτησή του μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Tags
Back to top button