Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Εξοργισμένος ο Μαδούρο με τις νέες κυρώσεις χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «δειλές»

O πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε σήμερα ότι οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της συζύγου του και στενών συνεργατών του αποτελούν τιμή χαρακτηρίζοντας την ίδια ώρα τις ΗΠΑ «δειλές».

«Σε ευχαριστώ Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο Βενεζουελάνος πρόεδρος σε μια τηλεοπτική παρέμβαση.

Επιπλέον, ο Μαδούρο χαρακτήρισε στις ΗΠΑ «δειλές».

«Μην αγγίζετε τη Σίλια. Μην αγγίζετε την οικογένεια! Μην είστε δειλοί! (…). Το μοναδικό της έγκλημα συνίσταται στο ότι είναι η σύζυγός μου. Καθώς δεν μπορούν να τα βάλουν με τον Μαδούρο, επιτίθενται στη Σίλια» κατηγόρησε την Ουάσιγκτον.

Η σύζυγος του προέδρου Σίλια Αντέλα Φλόρες ντε Μαδούρο, η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ελοΐνα Ροντρίγκες Γκόμες και ο υπουργός Άμυνας Βλαντίμιρ Παντρίνο Λόπες είναι μεταξύ των έξι προσώπων που έχουν στόχο οι κυρώσεις. Τα περιουσιακά στοιχεία τους στο έδαφος των ΗΠΑ παγώνουν.

Ο Νικολάς Μαδούρο εξέφρασε τη στήριξή του στα μέλη της κυβέρνησής του που βρέθηκαν στο στόχαστρο των κυρώσεων.

«Περιβάλλομαι από πρόσωπα σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν κυρώσεις. Ευχαριστώ τον Ντόναλντ Τραμπ που με περιβάλλει με αξιοπρέπεια (…). Κάθε κύρωση της «γκρίνγκο» κυβέρνησης, εκτός του ότι είναι παράνομη και άχρηστη, αποτελεί τιμή για εμάς, τους επαναστάτες» είπε ο Μαδούρο.

Tags
Back to top button