Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eξιτήριο για τον Σαββόπουλο μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου, καθώς ο συνθέτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό. Ήδη είχε γίνει γνωστό νωρίτερα σήμερα (24.4.2023) ότι είχε βελτιωθεί η κατάστασή του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος κόλλησε κορονοϊό για τρίτη φορά και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του σε νοσοκομείο, αφού η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων. 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Απογευματινή ανέφερε πως «η υγεία του 78χρονου καλλιτέχνη επιδεινώθηκε ραγδαία, με τους θεράποντες γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή». 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Μητέρα την περασμένη Πέμπτη και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε κλίνη ΜΕΘ χωρίς να διασωληνωθεί. Τέσσερις ημέρες μετά βγήκε νικητής από την περιπέτεια και πήρε εξιτήριο.

Tags
Back to top button