Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας - Η μυστηριώδης συνάντηση λίγο πριν από τον θάνατό της

Το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η Αρετή Ζαχαροπούλου το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από οπτικοακουστικό υλικό, η 22χρονη κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 10:30 το βράδυ κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα.

«Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία αναμένει στοιχεία ερευνών και συνομιλίες από την ύποπτη χρονική περίοδο που ξεκινά από το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, όταν και μίλησε τελευταία φορά με την οικογένειά της, ως το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Tags
Back to top button