Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εξελίξεις στα Σκόπια - Επίσημη η πρόταση μομφής κατά του Ζόραν Ζάεφ

Σάρκα και οστά πήρε η πρόταση μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, καθώς παρήλθε η προθεσμία που είχε ο Ζόραν Ζάεφ για να παραιτηθεί από την ηγεσία της χώρας.

O αντιπρόεδρος και βουλευτής του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, ανέφερε ότι το κόμμα του συμμάχησε με τα κόμματα ΑΑ-Alternatica («Συμμαχία για τους Αλβανούς-Εναλλακτική»), Besa και Levica («Αριστερά») και κατέθεσαν το μεσημέρι την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Ζάεφ.

Σύμφωνα με τον Νικολόσκι, η πρωτοβουλία αυτή υπογράφηκε από 61 βουλευτές και αναμένεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων θα κανονίσει να γίνει η σχετική διαδικασία στο κοινοβούλιο το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Tags
Back to top button