Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκαν σπείρες λαθρεμπόρων τσιγάρων σε Χίο και Διδυμότειχο

Διπλό χτύπημα στο λαθρεμπόριο προϊόντων καπνού κατάφεραν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Κιλκίς, οι οποίοι συνέλαβαν σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις τρεις άνδρες και μια γυναίκα και κατέσχεσαν συνολικά 12.127 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 55,2 κιλά λαθραίου καπνού!

Την πρώτη επιτυχία κατέγραψαν οι αστυνομικοί του τμήματος Παιονίας, οι οποίοι συνέλαβαν δύο άνδρες και μία γυναίκα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, κατέσχεσαν στο σπίτι της γυναίκας 5.178 πακέτα τσιγάρων, 924 συσκευασίες με καπνό βάρους 46 κιλών και 200 γραμμαρίων και εννέα κιλά καπνού για ναργιλέ, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν σε δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι άνδρες 3.000 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από την γυναίκα για να τα διακινήσουν. Τα οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με 7.390 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας και όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο.

Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς κοντά στη συνοριογραμμή, το ακινητοποίησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του 3.949 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με το παράνομο φορτίο και ο οδηγός που είχε εισάγει παράνομα συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκες δικογραφία για λαθρεμπόριο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Συλλήψεις λαθρεμπόρων σε Χίο και Διδυμότειχο

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Χίο, καθώς του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του 300 συσκευασίες καπνού χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Ο καπνός κατασχέθηκε και σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Μετά από έρευνα στην κατοικία του στο Διδυμότειχο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί στο δημόσιο.

Tags
Back to top button