Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έξαρχος Ουγκάντας: «Θέλω να φτιάξω μία μικρή Ελλάδα στο κέντρο της Αφρικής, αισθάνομαι Έλληνας» (βίντεο)

«Θέλω να φτιάξω μία μικρή Ελλάδα στο κέντρο της Αφρικής, αισθάνομαι Έλληνας» λέει με έμφαση και πρόσωπο γεμάτο από χαρά ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στον Αντώνη Μακατούνη σε αποκλειστική του συνέντευξη που έλαβε χώρα λίγο πριν από την ομιλία του στο Διορθόδοξο Κέντρο «Πορευθέντες».


Όπως επισημαίνει ο ίδιος, φέτος είναι μία κομβική χρονιά διότι συμπληρώνονται 100 χρόνια της παρουσίας της Ορθοδοξίας στη χώρα της Κεντρικής Αφρικής και με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός διοργανώνονται λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

«Κλαίω συνεχώς για το προσωπικό θαύμα που βίωσα…» αναφέρει με φωνή που «σπάει» από συγκίνηση αποκαλύπτοντας την περιπέτεια της υγείας του και το προσωπικό του θαύμα, ενώ στη συνέχεια προσθέτει, «Με προσευχή ελπίζω ο Θεός να φέρει μια αλλαγή στον κόσμο μας».

Tags
Back to top button