Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκρηξη στο Μαρούσι: Τρόμος στο Tennis Club

Στην παρατηρήθηκαν ορισμένες ζημιές και μετά ακολούθησε το μπαμ…

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές. Ένας υπάλληλος του Tennis Club στο Μαρούσι κάλεσε τις Αρχές το πρωί της Κυριακής, 24.02.2019, λέγοντας πως υπάρχουν φθορές στις εγκαταστάσεις, σπασμένες τζαμαρίες κλπ.

Η… αποκάλυψη στο Tennis Club!

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και μέλη του ΤΕΕΜ, διαπιστώνοντας πως είχε εκραγεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός!

Το περίεργο, ωστόσο, είναι πως κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Στο ότι κανείς δεν αντελήφθη τίποτα, φαίνεται να έβαλε το «χεράκι» του και ο καιρός, αφού οι άνεμοι ήταν -και είναι και σήμερα- «λυσασμένοι», συνεπώς «εξηγείται» το ότι δεν υπήρξαν μαρτυρίες.

Ανάληψη ευθύνης δεν υπάρχει ακόμη και οι Αρχές δεν μπορούν προς το παρόν να ξέρουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια, ενώ ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Tags
Back to top button