Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπληκτικός γύρος με Porsche 991 GT3 RS στο Νίρμπουργκρινγκ (βίντεο)

Χαλαρά έγραψε ένα χρόνο 7:06, χωρίς μάλιστα να συμπεριλάβει στο γύρο του την ευθεία της πίστας. Το κατόρθωμα, εκτός από τον ίδιο έχει πρωταγωνιστεί και μια κυρία, την Porsche 991 GT3 RS, όλα έχουν καταγραφεί στην κάμερα από τον επιβάτη, ο οποίος επίσης συμβαίνει να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν μερικά πράγματα για το ύφος του οδηγού που μας έβγαλαν το μάτι. Για παράδειγμα, χρησιμοποιεί βελούδινη αφή ενώ αλληλεπίδραση με το τιμόνι είναι επίσης επική. Ο Kern δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να αντιμετωπίσει πλήρως το γκάζι, μάλιστα, με την υποτονικότητα των κινήσεων του. Σίγουρα, η GT3 RS καταφέρνει να βγάλει την ουρά σε μία περίπτωση και σας προσκαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ο οδηγός απομακρύνεται από το πρόβλημα και αλληλεπιδρά με τον επιβάτη του.

Θα σκεφτόσαστε ποτέ να πλησιάσετε μια τίγρη που πρόκειται να καταβροχθίσει ένα κομμάτι κρέατος και να ζητήσετε από το αρπακτικό να μοιραστεί το μεσημεριανό; Ο τύπος αυτός κερδίζει με τη νηφαλιότητα και τον ψυχρά λογικό τρόπο που αντιμετωπίζει τους νόμους της Φυσικής. Η κυκλοφορία παρεμποδίζεται; Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα των τουριστικών γύρων στο Ρίνγκ, αλλά, όπως αποδεικνύει αυτή η 911, μπορείτε να αφήσετε εύκολα αυτά τα προβλήματα πίσω… Πως εξηγούνται όλα αυτά; Ο Kern συμβαίνει επίσης να αγωνιστεί στην Porsche Carrera Cup στην Αυστραλία αυτή τη σεζόν…

Tags
Back to top button