Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψαν το ιστορικό κυπαρίσσι του Καλλέργη από την πλατεία του Άργους!

Το ιστορικό κυπαρίσσι της πλατείας του Αγίου Πέτρου στο Άργος δεν υπάρχει πια, έγινε… καυσόξυλα!

Επί δύο ώρες το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, συνεργείο του δήμου το υλοτόμησε, εξαφανίζοντας παράλληλα και ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της πόλης, αφού το δέντρο είχε φυτευτεί το 1830 από τον αγωνιστή της Επανάστασης Δημήτριο Καλλέργη.

Σύμφωνα με το argolika.gr, το δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών είχε πάρει απόφαση για το κόψιμό του «λόγω επικινδυνότητας», ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, έπειτα από επιτόπιο έλεγχο που έκανε ο ειδικός καθηγητής Δασολογίας του ΑΠΘ Θεοχάρης Ζάγκας είχε αναφέρει ότι η κλίση που είχε το κυπαρίσσι ήταν απόλυτα φυσιολογική και πως για μεγαλύτερη σιγουριά υπήρχε τρόπος υποστήριξής του… Μέσω διαδικτύου είχε γίνει συγκέντρωση 2.000 και πλέον υπογραφών από πολίτες οι οποίοι ζητούσαν να μην κοπεί το ιστορικό κυπαρίσσι.

Παρ’ όλα αυτά η απόφαση του δημάρχου προχώρησε και το δέντρο δεν υπάρχει πια.

Tags
Back to top button