Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εκοιμήθη η Γερόντισσα της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου – Μακρυνού

Εκοιμήθη εν Κυρίω, σήμερα το πρωί Δευτέρα 25η Οκτωβρίου 2021 η Οσιολογιωτάτη Κτητόρισσα και πρώτη Καθηγουμένη, της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου – Μακρυνού Μοναχή Μακρίνα (Σάλτα).

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος πορεύεται καθώς προαιρείται τη καρδία

Η Εξόδιος Ακολουθία της Μακαριστής Γεροντίσσης, θα τελεσθή, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, την Τρίτη 26η Οκτωβρίου ε.έ. την 12ην μεσημβρινήν, αφού το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου θα τελεσθή στο εν λόγω Καθολικό απο τις 08:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία υπό του Σεπτού Ποιμενάρχου ημών Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. κ. Κωνσταντίνου.

Ευχόμεθα όπως Κύριος ο Θεός ημών αναπαύση την ψυχή της Σεβαστής Γεροντίσσης εν Χώρα Ζώντων και στις Μοναχές – θυγατέρες της, χαρίζη την εξ Ύψους παρηγορίαν.

Tags
Back to top button