Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκνευρισμένη η Άγκυρα από την άφιξη των Rafale στην Ελλάδα!

H παραλαβή των μαχητικών Rafale βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Τούρκων αξιωματούχων την ώρα που η Άγκυρα έχει αποκλειστεί από το πρόγραμμα των F35 και «παλεύει» να κρατηθεί στο πρόγραμμα των F-16.

Το ενδιαφέρον των τουρκικών μέσων για την εξοπλιστική ενίσχυση της Ελλάδας είναι έντονο, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Η ιστοσελίδα του τουρκικού δικτύου haber7 μάλιστα μετέδωσε σε ζωντανή μετάδοση την είδηση ότι προσγειώθηκαν τα πρώτα ελληνικά Rafale, ενώ η εφημερίδα yenisafak αναφέρει σε παρόμοιο δημοσίευμα πως ήδη έφτασαν στην Ελλάδα τα μαχητικά 4ης προς 5ης γενιάς.

Ειδικά οι δυνατότητες των Rafale, τις οποίες δεν διαθέτουν (προς το παρόν) τα τουρκικά μαχητικά, βρίσκονται στο επίκεντρο των σχολίων από τους Τούρκους αναλυτές.

Πάντως τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι η Ελλάδα συνεχίζει να εξοπλίζεται και υπενθύμισαν πως η χώρα μας θα παραλάβει και τις φρεγάτες belhara.

Την ίδια ώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε σε δηλώσεις του κατά την παραλαβή των Rafale πως «δεν έχουμε ανάγκη την άδεια κανενός» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «η χώρα κλείνει την πόρτα σε κάθε απειλή, κρατά ανοιχτά και τα παράθυρα του διαλόγου».

Tags
Back to top button