Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκκληση του προέδρου Χειμαρριωτών προς την ελληνική κυβέρνηση – Βοηθήστε μας, ο Ράμα κάνει Εθνοκάθαρση (ηχητικό)

Την επιβεβαίωση της είδησης ότι η αλβανική κυβέρνηση προχωρά με την έκδοση ΦΕΚ στη δέσμευση των περιουσιών των Ελλήνων στη Χειμάρρα έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, Σταύρος Μάρκου, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Μάρκου αναρωτήθηκε αν είναι σχέδιο εθνοκάθαρσης ή επένδυσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έρχονται, δίνουν ένα – δύο ευρώ το τετραγωνικό αλλά στην ίδια περιοχή χτίζουν βίλες και τις πουλάνε πολύ περισσότερο».

Συμπλήρωσε ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν με αυτήν την κίνηση, ότι έχουν εκδοθεί 150 άδειες και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τις επενδύσεις.

Ο κ. Σταύρου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσφύγουν στα δικαστήρια και κάλεσε την Αθήνα να επιληφθεί του θέματος.

Μίλησε για ναρκοκράτος και μαύρο χρήμα ενώ για τους επενδυτές είπε ότι «εδώ έχουμε τα πάντα από επενδυτές, έρχονται από Ινδία, από Τουρκία παίρνουν τζάμπα γη με ψεύτικα χαρτιά και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι από πίσω».

Tags
Back to top button