Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έκκληση ΓΓ Αραβικού συνδέσμου: Όχι ξένες παρεμβάσεις στα της Λιβύης

Έκκληση για τον τερματισμό των ξένων παρεμβάσεων στις υποθέσεις της Λιβύης απηύθυνε και πάλι ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Άχμεντ Αμπούλ Γάιτ, μιλώντας στις 19 Ιανουαρίου ενώπιον της Συνόδου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε συνεργασία μεταξύ του Συμβουλίου και του Αραβικού Συνδέσμου μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Σε εγρήγορση οι ΕΔ - Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα Rafale

Ο γγ του Αραβικού Συνδέσμου τόνισε την ανάγκη να τεθεί τέρμα στη συνεχή συστηματική στρατολόγηση ξένων μαχητών στη Λιβύη, κατά παράβαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, και σε αντίθεση με αυτά όσα συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στη διαδικασία του Βερολίνου. 


Ο κ. Αμπούλ Γάιτ υποστήριξε ότι οι διαδοχικές και σημαντικές εξελίξεις στη Λιβύη θα μπορούσαν να την φέρουν πιο κοντά στη λήξη της κρίσης και της διαίρεσης από την οποία υποφέρει.

 

Tags
Back to top button