Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έκαψε τον κορονοϊό! Χρειάστηκαν 300 χιλ. σπίρτα για το εγχείρημα

Ένας άντρας από το Πακιστάν κατάφερε να κάνει κάτι που εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα εύχονταν να γίνει στ’ αλήθεια, να βάλει φωτιά και να κάψει τον κορονοϊό, εξαφανίζοντάς τον από προσώπου γης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς, ο Μουχάμαντ Αχμάντ έφτιαξε μόνο ένα τεράστιο ομοίωμα κορονοϊού από σπίρτα και του έβαλε φωτιά.

Για να κατασκευάσει τον κορονοϊό του, ο νεαρός άντρας χρειάστηκε πολλή υπομονή και ακόμη περισσότερα σπίρτα. Για την ακρίβεια δαπάνησε 170 ώρες από τη ζωή του και περίπου 300 χιλ. σπίρτα.

Όταν ο κορονοϊός από σπίρτα ήταν τελικά έτοιμος, ο Μουχάμαντ τον έβγαλε στην αυλή, του έβαλε φωτιά και τον παρακολούθησε να καίγεται, ευχόμενος να γίνει το ίδιο και με τον αληθινό ιό.

 

Tags
Back to top button