Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε "γερή μπάζα" από επιδόματα 45.000 ευρώ για… ανύπαρκτα παιδιά!

Μια καλή... «μηχανή» είχε στήσει σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου μια γυναίκα, η οποία, με το πρόσχημα ότι έχει τέσσερα παιδιά, κατέφερε να της καταβληθεί σε επιδόματα συνολικά το ποσό των περίπου 45.000 ευρώ.

Όμως η κομπίνα της αποκαλύφθηκε από την ΕΛΑΣ και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης

Ειδικότερα εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας η οποία κατά το χρονικό διάστημα από 01-08-2009 έως 31-12-2019, χρησιμοποιώντας στοιχεία ταυτότητας την οποία είχε προηγουμένως κλέψει και δηλώνοντας ψευδώς ότι έχει τέσσερα ανήλικα παιδιά, κατάφερε να εξαπατήσει φορέα του ελληνικού Δημοσίου και να αρπάξει παράνομα χρήματα μέσω επιδομάτων.

Συνολικά η δράστιδα αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 44.911,56 ευρώ.

Η σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

Tags
Back to top button