Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eίδος πολυτελείας το σουβλάκι - Σκαρφαλώνει στα 7 ευρώ

Η τιμή στο κρέας -το βασικό συστατικό στο σουβλάκι και ο λόγος που ακρίβυνε τα τελευταία χρόνια- υποχωρεί, ωστόσο το σουβλάκι ανεβαίνει.

Η αρχή έγινε από δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων που προσελκύουν τουρίστες από το εξωτερικό και διάφοροι καταστηματάρχες σε όλη την Ελλάδα σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σουβλάκι αναμένεται να είναι φθηνόμόνο αν περιλαμβάνει λιγότερο κρέας ή δεν έχει πατάτες και τα συναφή. Αυτό για κάποιους είναι «παραδοσιακό», για άλλους «απλό» και ή και «λιτό».

Δείτε τι λέει επιχειρηματίας για το σουβλάκι, το φαγητό που κάποτε ήταν το εθνικό junk food, αλλά πλέον γίνεται είδος πολυτελείας:

 

Tags
Back to top button