Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eγκλωβισμένοι άνθρωποι σε σπίτι που κατέρρευσε- Υπάρχουν τραυματίες- Ισοπεδώθηκε χωριό έξω από το Πλωμάρι από τον ισχυρό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ (εικόνες,βίντεο)

Mεγάλες καταστροφές έχουν σημειωθεί από τον σεισμό των 6,2 Ρίχτερ στο χωριό Βρίσα της Λέσβου. Αυτή την ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύδουν στο χωριό Βρίσα όπου μία γυναίκα έχει εγκλωβιστεί μέσα σε σπίτι που κατέρρευσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι.

Τέσσερις τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός του σεισμού. Δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στο χωριό Βρίσα, ένας στο Λισβόρι και ένας στη Σκάλα Πολιχνίτου. Οι τραυματίες μεταφέρονται στο κέντρο Υγείας Πολιχνίτου αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Βίντεο με τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός 6,2 Ρίχτερ στο χωριό Βρίσα έξω από το Πλωμάρι.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο γγ του υπουργείου Ιωάννης Καπάκης, κλιμάκιο του υπουργείου Μεταφορών, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Ευθύμιος Λέκκας και ομάδα της ΕΜΑΚ με ελικόπτερο αναχώρησε ήδη για τη Μυτιλήνη.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ, άρα ο σεισμός θεωρείται επιφανειακός και ως εκ τούτου αναμένονται αρκετοί μετασεισμοί.

Δείτε συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή του σεισμού:

 

Tags
Back to top button