Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά το φονικό

Εικόνες από τις πρώτες στιγμές που επικράτησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (21.03.2017) στο Μοσχάτο, έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί εκεί ο Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης. Εικόνες λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος.

Είναι video που τράβηξε κάτοικος της περιοχής από το μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται απέναντι από το πρακτορείο του Τσαγκάρη και έφτασαν στην κατοχή του Ελεύθερου Τύπου.

Τα ρολά του πρακτορείου είναι κατεβασμένα. Ο δράστης έχει παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή πως τα κατέβασε και έφυγε αμέσως μετά τη μάχη με το θύμα του και τον θανάσιμο πυροβολισμό. Αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να τα σηκώσουν, ενώ στο σημείο έχει φτάσει ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ίδιο το θύμα είχε καλέσει σε βοήθεια.

Το πρώτο video δείχνει την αναστάτωση έξω από το πρακτορείο. Για να μπορέσει να μπει η διασώστρια του ΕΚΑΒ και να δώσει στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες, χρειάζεται να μπουσουλήσει, αφού τα ρολά δεν έχουν σηκωθεί τελείως. Η διασώστρια μπαίνει με φακό στα χέρια και ένας συνάδελφός της μένει έξω.

Το τρίτο video δείχνει τη στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τον τραυματία αποχωρεί από το σημείο. Ο Μάριος Λουκόπουλος δεν αντέχει και υποκύπτει στα τραύματά του.

Tags
Back to top button