Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στο Μοσχάτο – “Βόμβες” Κούγια για τον Παραολυμπιονίκη: “Αμετανόητος! Ήταν προσχεδιασμένο”

Για «προσχεδιασμένο έκλημα» κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά την υπόθεση της δολοοφονίας του 47χρόνου, Μάριου Λουκόπουλου από τον 39χρόνο παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη. Ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει συνήγορος πολιτικής αγωγής στην υπόθεση και εκπροσωπεί τον αδελφό του θύματος.
Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτηρίζει τον δράστη «αμετανόητο» και επισημαίνει πως εντυπωσιάζουν τα «αλλεπάληλα, χωρίς δικαιολογία, ψεύδη» τόσο στην προανάκριση, όσο και στη τακτική ανάκριση.

 

Στο μεταξύ, στο σπίτι του Βασίλη Τσαγκάρη βρίσκεται εταιρεία που κάνει μετρήσεις, πριν γίνει η εγκατάσταση του εξοπλισμού για την ηλεκτρονική επιτήρησή του.

 

 

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (23/3), ο Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε και σκότωσε τον Μάριο Λουκόπουλο, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διαθέτει στο Μοσχάτο. Λίγη ώρα αργότερα, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, αλλά και ενώπιον του ανακριτή, ο Μάριος Λουκόπουλος είχε πάει στο πρακτορείο με σκοπό να ζητήσει από τον Βασίλη Τσαγκάρη να καταθέσει υπέρ του στη δίκη που είχε με την πρώην σύζυγό του, η οποία τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία. Όπως έγινε γνωστό, ο Παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την πρώην σύζυγο του θύματος, πριν από περίπου ένα χρόνο…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

 

newsit.gr

Tags
Back to top button