Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 37χρονος για τη δολοφονία του 40χρονου – Δύο ακόμη συλλήψεις

Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας του 40χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή των Καμινίων το απόγευμα της Τετάρτης (11/2).

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι

Κατηγορούμενοι είναι ακόμη δύο άτομα, ένας 48χρονος και μία 28χρονη, που ήταν μπροστά στο περιστατικό και αντί να ειδοποιήσουν τις αρχές επέλεξαν να τον εγκαταλείψουν αβοήθητο.

Ομολόγησε τη δολοφονία του 40χρονου

Ο 37χρονος, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα patris.gr, ήταν ανάμεσα στα άτομα που από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό χθες, ομολόγησε την πράξη του.

Ερωτικός αντίζηλος και χρήστης ουσιών

Σύμφωνα με το cretalive.gr, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 37χρονος, επίσης χρήστης ουσιών αλλά και ερωτικός αντίζηλος του θύματος, ο οποίος αφού ξυλοκόπησε τον 40χρονο στη συνέχεια τον μαχαίρωσε.

Tags
Back to top button