Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εγκλημα στην Ρόδο: H μητέρα του 21χρονου ζήτησε συγνώμη, ο πατέρας της φοιτήτριας δεν τη δέχτηκε

Συγγνώμη εκ μέρους του γιου της ζήτησε στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη.

«Ως μητέρα, πρώτα απ’ όλα, καταλαβαίνω τον πόνο και την οδύνη της μητέρας, αλλά και του πατέρα της άτυχης Ελένης. Εύχομαι κανένας να μην περάσει αυτή τη δοκιμασία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει και θα κρίνει τον γιο μου», είπε η μητέρα του 21χρονου στην εφημερίδα Real News.

Από την πλευρά της η μητέρα του 21χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τον σοκαριστικό θάνατο της φοιτήτριας στην Ρόδο, ζητά να μάθει τι ακριβώς έγινε στο σπίτι της στους Πεύκους εκεί όπου η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε στο πάτωμα αναίσθητη από χτύπημα ενός από των δυο κατηγορουμένων.

«Θέλω να μάθω ποιος από τους δύο έκανε τι. Το βάρος της ευθύνης του καθενός. Η ζωή μας έχει γίνει ένας εφιάλτης, όπως και της οικογένειας της άτυχης Ελένης. Έχουμε στιγματιστεί και δυστυχώς καθημερινά βιώνουμε περιστατικά άγνωστα σε εμάς. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου για ό,τι έκανε. Θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις συνέπειες των πράξεών του», είπε.

Από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης Ελένης, κύριος Γιάννης Τοπαλούδης, δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της μητέρας του Ροδίτη και ξεκαθάρισε ότι πλέον όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία για εκείνον και την οικογένειά του.

 

Tags
Back to top button