Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Ρόδο: Η τιμή της ηρωίνης το κίνητρο για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Το θύμα φαίνεται να ζήτησε προκαταβολικά τα χρήματα επικαλούμενο παλιότερη οικονομική διαφορά τους, ενώ η τιμή της ηρωίνης που επρόκειτο να αγοράσει ο δράστης, ήταν η αιτία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου.


Η διαφωνία για την τιμή της μικροποσότητας ηρωίνης που επρόκειτο να αγοράσει ο δράστης, ήταν η αιτία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας Γιάννη Ματθαίου από τον σεσημασμένο για διακίνηση ναρκωτικών 46χρονο Σ. Σ., ο οποίος θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, που διατηρεί καντίνα στην περιοχή Σιάννα, προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Όπως προέκυψε, είχε δώσει ραντεβού το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης με τον 43χρονο ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και επρόκειτο να του πουλήσει ηρωίνη.

Όμως, όταν συναντήθηκαν σε δασική περιοχή μεταξύ Κρητηνίας και Έμπωνα, το θύμα ζήτησε προκαταβολικά τα χρήματα επικαλούμενο παλιότερη οικονομική διαφορά τους και αρνήθηκε να του δώσει ναρκωτικά. Τότε, ο 46χρονος πήρε από το αυτοκίνητό του μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τέσσερις φορές από κοντινή απόσταση τον 46χρονο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο θώρακα, το λαιμό και το κεφάλι.

Αμέσως μετά, ο δράστης έβαλε σε μία σακούλα για λιπάσματα το όπλο και την πέταξε σε απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το σημείο του εγκλήματος, ενώ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου πέταξε και τα δύο κινητά του 43χρονου. Όλα βρέθηκαν, όταν ο 46χρονος ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τον τόπο του εγκλήματος και τα σημεία όπου είχε ξεφορτωθεί τα πειστήρια, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε και ένα οπλοστάσιο. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της συζύγου του θύματος για την εξαφάνισή του και το μοιραίο ραντεβού που είχε με τον Σ.Σ..


Ο 46χρονος είχε εμπλακεί και στις 31 Μαρτίου 2009 σε υπόθεση διακίνησης επτά κιλών και 610,5 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, μέρος ποσότητας εννέα κιλών την οποία είχε αγοράσει στην Αθήνα μαζί με δυο συνεργούς του και την είχαν στείλει με μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο. Για την υπόθεση αυτή, είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Tags
Back to top button