Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εγκλημα στη Ρόδο: Η φοιτήτρια είχε βιασθεί -Την είχαν χτυπήσει τόσο άγρια που της κόπηκε το αφτί

Δεν χωράει ανθρώπου νους την αγριότητα με την οποία δολοφόνησαν οι δύο κατηγορούμενοι τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς οι λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως έγινε χθες γνωστό από τον συνήγορο της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, Αλέξη Κούγια, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η άτυχη 21χρονη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά, ενώ σημείωσε πως σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες», είπε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην προανακριτική του κατάθεση, η άτυχη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα με το σίδερο.

Tags
Back to top button