Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκυος πάτησε με το τζιπ της ληστή -Τής είχε κλέψει το πορτοφόλι (βίντεο)

Εικόνες από ταινία δράσης έζησαν οι πελάτες ενός σούπερ μάρκετ. Στο χώρο του πάρκινγκ, μια έγκυος γυναίκα κυνήγησε μέχρι τέλους έναν ληστή, ο οποίος της άρπαξε το πορτοφόλι.

Το περιστατικό συνέβη στην Β.Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Κριστίν Μπρέσγουλ, η οποία είναι έγκυος στον 5ο μήνα, μόλις είχε βγει από το σούπερ μάρκετ και τακτοποιούσε τα ψώνια της στο αυτοκίνητό της.

Ο Ρόμπερτ Ρέινς εκμεταλλεύηκε την απροσεξία της και άρπαξε το πορτοφόλι της μέσα από την τσάντα της στη θέση του συνοδηγού.

Εκείνη δοκίμασε να τον κυνηγήσει όμως αντιλήφθηκε πως στην κατάστασή της θα ήταν δύσκολο να τον προλάβει. Εβαλε μπροστά το τζιπ και κυνήγησε τον ληστή, μέχρι που τον πάτησε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Η αστυνομία επενέβη σχεδόν άμεσα και ο ληστής μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες χωρίς να έχει κάτι σοβαρό ενώ παραμένει στο κρατητήριο. Πάντως κατηγορίες έγιναν και εις βάρος της 26χρονης για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Tags
Back to top button