Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκατέλειψαν βρέφος στην πόρτα σχολείου στα βόρεια προάστια της Αττικής

Σοκαριστική είναι η υπόθεση εγκατάλειψης ενός βρέφους στα βόρεια προάστια της Αθήνας, που ήρθε στο φως σήμερα από τις κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. 

Το παιδάκι, ηλικίας μόλις λίγων ημερών, βρήκε η δασκάλα του σχολείου το πρωί που πήγε να ανοίξει το κτήριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ «απευθείας» η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Σοφία Κωνσταντέλια. «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγων ημερών, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα του κάποια ώρα νωρίτερα», είπε η ίδια.

Άμεσα το σχολείο φρόντισε το βρέφος και ειδοποίησε τις αρχές, ενώ το μωράκι βρίσκεται αυτή την στιγμή σε νοσοκομείο και ακολυθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.
Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες, εξετάζοντας και τις κάμερες γειτονικών κτηρίων, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του.

Όπως είπε η κυρία Κωνσταντέλια, αν και δεν έχει μειωθεί δυστυχώς ο ρυθμός που εγκαταλείπονται βρέφη από τους γονείς τους τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον έχει ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που αυτά παραμένουν σε νοσοκομεία ή μαιευτήρια και πηγαίνουν σε πιστοποιημένη ειδοποιημένη οικογένεια.

Tags
Back to top button